Woonenergie
Bespaar op uw energiekosten met WoonEnergie

Elke maand zijn er weer dezelfde kosten. De woning die u huurt, bijvoorbeeld. Natuurlijk de huur zelf, maar wat dacht u van de kosten voor verwarming en verlichting? Samen met de huur noemen we de energiekosten “woonlasten”. De huur stijgt elk jaar, daar krijgt u van ons een brief over met alle bedragen en percentages erin. Maar weet u eigenlijk hoeveel uw energiekosten de laatste jaren zijn gestegen?

Energiekosten maken een steeds groter deel uit van uw woonlasten en er is veel op te besparen. Woningstichting Woensdrecht adviseert WoonEnergie, want met hun BespaarPlan en voordelige groene stroom zijn huurders beter uit.

WoonEnergie is opgericht door meer dan driehonderd woningcorporaties, met als doel: lagere energiekosten voor huurders. Er doen nu al ruim 70.000 huurders mee.

Waarom WoonEnergie?

1. Een scherp energietarief, met Top 3 prijsgarantie . Deze tarieven behoren altijd tot de laagste drie in de markt van vergelijkbare aanbiedingen.

2. Praktische hulp bij energiebesparing.   Met deze tips en hulpmiddelen brengt u uw energiekosten nog verder omlaag.

3.   100% groene stroom, zonder extra kosten. U draagt dus meteen bij aan een beter milieu .

Wie wil besparen op energie, kiest voor het BespaarPlan van WoonEnergie: Het BespaarPlan is ontwikkeld samen met Milieu Centraal, de onafhankelijke voorlichtingsorganisatie voor informatie over energie en milieu. Zo weet u zeker dat het BespaarPlan realistisch en haalbaar is.

Aanmelden is eenvoudig

Aanmelden bij WoonEnergie kan eenvoudig via www.woonenergie.nl. WoonEnergie regelt de rest, zonder kosten voor u. Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.woonenergie.nl   Of bel met 0900 – 200 81 14 (lokaal tarief). Dat kan op werkdagen van 08.30 tot 18.00 uur. WoonEnergie helpt u graag stap-voor-stap op weg naar een lagere energierekening.

woonenergie_banner


WsWoensdrecht