RaadhuisParking
RaadhuisParking

RaadhuisParking – interieur

Lang parkeren

In de overdekte parkeergarage RaadhuisParking onder het Hof van Holland bevinden zich circa 100 overdekte parkeerplaatsen. Een aantal daarvan zijn gereserveerd voor de bewoners (afgesloten gedeelte van de garage), de overige zijn deels gekoppeld aan omliggende huurwoningen, deels vrij te huur.

De kosten hiervoor bedragen € 70,00 per maand (inclusief servicekosten en btw, prijspeil 2018). Huurders van een woning van WsWoensdrecht Vastgoed b.v. óf Woningstichting Woensdrecht, krijgen een korting en betalen slechts € 50,00 inclusief btw.

U krijgt dan een pasje waarmee u onbeperkt toegang heeft, dus ook buiten de gewone openingstijden. Bovendien is voor abonnementhouders altijd plaats gereserveerd.

Voor ondernemers

Ondernemers of andere belangstellenden die (bijvoorbeeld voor hun klanten of medewerkers) meerdere parkeerplaatsen willen huren, kunnen in aanmerking komen voor een korting.

Hiervoor kunt u contact opnemen met de heer C. Mol van WsWoensdrecht Vastgoed b.v. via 0164-613313 of info@wswoensdrecht.nl.

Winkelaanbod/bereikbaarheid

Bezoekers van de parkeergarage kunnen gemakkelijk via de lift of het trappenhuis bij de winkels komen, De Action, Primera, Jij Mode en Anas Hairstyling zijn in het complex Hof van Holland gevestigd. Bovendien zijn vanwege de centrale ligging ook winkels als de Jumbo, Kruidvat,  Zeeman en diverse lokale ondernemers goed bereikbaar.

Winkelen in Hoogerheide begint bij parkeren in de RaadhuisParking!

 

RaadhuisPassage

WsWoensdrecht