Reageren
U zoekt een woning in de gemeente Woensdrecht?
Woningstichting Woensdrecht heeft een uitgebreid huuraanbod in de woonkernen Woensdrecht, Hoogerheide, Putte en Huijbergen. Voor een huurhuis, appartement, seniorenwoning of zorgwoning bent u bij Woningstichting Woensdrecht dan ook aan het juiste adres. Daarnaast hebben wij in verschillende kernen woonzorg-complexen gerealiseerd, waar wonen en zorg worden gecombineerd zodat mensen langer zelfstandig kunnen blijven wonen.

Hoe worden de woningen verdeeld? Moet ik mij inschrijven?
Woningstichting Woensdrecht verhuurt haar woningen volgens het “aanbodsysteem”. U bepaalt zelf voor welke woningen u in aanmerking wilt komen. Met andere woorden: u hoeft zich niet in te schrijven als woningzoekende, u kunt zónder inschrijving op alle beschikbare woningen reageren waarvoor u, op basis van de voorwaarden per woning, in aanmerking komt. Er zijn dus ook geen inschrijvingskosten, administratiekosten of andere kosten om te kunnen reageren op de woningen.

Pas als u een woning gaat huren, betaalt u eenmalig € 50,00 administratiekosten.

Aanmelden voor de nieuwsbrief met woningaanbod
Wanneer u op de hoogte wilt blijven van de woningen die beschikbaar komen, kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan.

Reageren? Via de website of de woonkeuzebon!
De belangstelling voor een (of meer) woning(en) kunt u via onze website kenbaar maken. Op de pagina “te huur” staan alle vrijgekomen woningen gepubliceerd. Door op de advertentie te klikken van de woning waar u op wilt reageren, verschijnen de voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen. Bij het onderdeel “reageren” vult u het reactieformulier in. Als wij uw reactie hebben ontvangen, krijgt u een automatische bevestiging in uw mailbox.

Klik hier om direct naar het actuele huuraanbod te gaan

Klik hier voor meer informatie over inkomensgrenzen en toewijzing.

Wanneer u geen beschikking heeft over een internetaansluiting, kunt u een woonkeuzebon bij ons op kantoor afhalen (of deze kan naar u opgestuurd worden). De handmatig ingevulde woonkeuzebon wordt samen met de digitale reacties meegenomen in de selectieprocedure. Het meesturen van brieven e.d. heeft geen zin omdat dit geen invloed heeft op de toewijzing. De reactie op het woningaanbod moet duidelijk, correct en volledig worden ingevuld. Te laat ontvangen, dubbele, onleesbare, onvolledig of onjuist ingevulde reacties worden niet verwerkt.

Op de pagina “te huur” staat de uiterste inleverdatum voor de woonkeuzebonnen vermeld. Na deze datum zijn de woningen nog wel enige tijd zichtbaar via de website, maar er kan dan niet meer worden gereageerd.

Hoe lang is de wachttijd?
Onze manier van het verdelen van de woningen, houdt in dat er geen wachtlijsten zijn. Wij kunnen dus ook niet inschatten hoe lang het duurt voordat u voor een woning in aanmerking komt. Alles is immers afhankelijk van het aanbod en het aantal reacties daarop. Tweewekelijks komen de vrijgekomen woningen op deze website en in de Woensdrechtse Bode, welke op woensdag verschijnt. Bij de geadverteerde woningen is vermeld voor wie ze bedoeld zijn en welke voorwaarden gelden (leeftijd, huishouden, inkomen etc.). Iedereen die aan de voorwaarden voldoet kan reageren op het woningaanbod.

Kan ik met iemand anders van woning ruilen?
Nee, het is niet mogelijk om van woning te ruilen. Woningruil betekent dat een woning door iemand anders kan worden gehuurd zonder dat alle woningzoekenden de kans hebben gehad om erop te reageren.

Om iedereen gelijke kansen te geven, staat Woningstichting Woensdrecht geen woningruil toe.

————————————————————————————————————-

Wij verkopen ook woningen uit ons bezit.
Zoekt u geen huurwoning maar juist een koopwoning in Hoogerheide of Woensdrecht? Regelmatig worden woningen uit ons bezit verkocht, “klik hier om naar de “te Koop”woningen te gaan.voor ons actuele koopaanbod. Vanwege de gunstige prijsstelling is een koophuis van Woningstichting Woensdrecht meestal ook voor starters bereikbaar.

Of zoekt u bedrijfs- en kantoorruimte? Ook dat is mogelijk!
WSWoensdrecht Vastgoed B.V. beheert in de gemeente Woensdrecht diverse winkelpanden, kantoor- of bedrijfsruimtes. Voor de startende ondernemer, de detailhandel of dienstverlenend bedrijf: er zijn volop mogelijkheden.

Commerciële ruimtes in Hoogerheide en Woensdrecht zijn op korte termijn beschikbaar en in sommige gevallen is deelhuur of flexibele indeling van de ruimte mogelijk. Dus ook voor uw kantoor, bedrijf of winkel kunt u bij ons terecht!

Voor meer informatie over bedrijfsmatige activiteiten en/of commercieel vastgoed kunt u contact opnemen met dhr. C. Mol, bereikbaar via 0164-613313 of klik hier om een mail te sturen naar info@wswoensdrecht.nl.


WsWoensdrecht