Reageren
U zoekt een woning in de gemeente Woensdrecht?
Woningstichting Woensdrecht heeft een uitgebreid huuraanbod in de woonkernen Woensdrecht, Hoogerheide, Putte, Ossendrecht en Huijbergen. Voor een huurhuis, appartement, seniorenwoning of zorgwoning bent u bij Woningstichting Woensdrecht dan ook aan het juiste adres. Daarnaast hebben wij in verschillende kernen woonzorg-complexen gerealiseerd, waar wonen en zorg worden gecombineerd zodat mensen langer zelfstandig kunnen blijven wonen.

Hoe worden de woningen verdeeld? Moet ik mij inschrijven?
Woningstichting Woensdrecht verhuurt haar woningen via de website ZuidWestWonen.nl.
U kunt zich hier inschrijven als woningzoekende.

Reageren? Via de website ZuidWestWonen.nl!
De belangstelling voor een (of meer) woning(en) kunt u via de website van ZuidWestWonen kenbaar maken als u daar bent ingeschreven.

Kan ik met iemand anders van woning ruilen?
Nee, het is niet mogelijk om van woning te ruilen. Woningruil betekent dat een woning door iemand anders kan worden gehuurd zonder dat alle woningzoekenden de kans hebben gehad om erop te reageren.

Om iedereen gelijke kansen te geven, staat Woningstichting Woensdrecht geen woningruil toe.

————————————————————————————————————-

Wij verkopen ook woningen uit ons bezit.
Zoekt u geen huurwoning maar juist een koopwoning in Hoogerheide of Woensdrecht? Regelmatig worden woningen uit ons bezit verkocht. U kunt het actuele koopaanbod vinden via ZuidWestWonen.nl, de verkoop loopt via een lokale makelaar.

Vanwege de gunstige prijsstelling is een koophuis van Woningstichting Woensdrecht meestal ook voor starters bereikbaar. Wij geven voorrang aan koopstarters tot 35 jaar uit de eigen gemeente.

Of zoekt u bedrijfs- en kantoorruimte? Ook dat is mogelijk!
WSWoensdrecht Vastgoed B.V. beheert in de gemeente Woensdrecht diverse winkelpanden, kantoor- of bedrijfsruimtes. Voor de startende ondernemer, de detailhandel of dienstverlenend bedrijf: er zijn volop mogelijkheden.

Commerciële ruimtes in Hoogerheide en Woensdrecht zijn op korte termijn beschikbaar en in sommige gevallen is deelhuur of flexibele indeling van de ruimte mogelijk. Dus ook voor uw kantoor, bedrijf of winkel kunt u bij ons terecht!

Voor meer informatie over bedrijfsmatige activiteiten en/of commercieel vastgoed kunt u contact opnemen met dhr. C. Mol, bereikbaar via 0164-613313 of klik hier om een mail te sturen naar info@wswoensdrecht.nl.


WsWoensdrecht