Van der Zandestraat 21, Woensdrecht


Vraagprijs:
€ 195000 (vanafprijs, bieden, zie tekst) k.k.

Type:
Eengezinswoning

Perceelgrootte:
101 m2

Bouwjaar:
1968

Energieprestatie:
D

Oppervlaktes:

Oppervlakte woonkamer:

Type verwarming:
CV-ketel (gasgestookt)

Inhoud woning:

Beschikbaar per:
07-06-2023Bijzonderheden

Deze starterswoning wordt aangeboden met bieden vanaf prijs:
Bieden vanaf: € 195.000, – kosten koper, volgens inschrijving via EERLIJK BIEDEN

De spelregels zijn:
• De woning is alleen bestemd voor starters op de koopmarkt;

• De starter is jonger is dan 35 jaar en koopt voor het eerst een woning ;

• De verkoop dient plaats te vinden aan een natuurlijk persoon, die er ook zelf gaat wonen;

• De zelfbewoningsclausule wordt in de koopovereenkomst opgenomen;

• De toewijzing vindt plaatst op basis van maatschappelijke binding d.w.z.: koper woont tenminste 3 jaar in de gemeente Woensdrecht of heeft mimimaal drie jaar in de gemeente Woensdrecht gewoond. Dit moet blijken uit de Basisregistratie Personen van de gemeente Woensdrecht.

• De projectnotaris is Notaris Vermunt in Hoogerheide.

Deze ruime ééngezinswoning uit 1968 ligt aan een autoluwe straat. Oorspronkelijk is de woning gelegen in Woensdrecht, deze straat ligt tegen Hoogerheide aan. De meeste winkelvoorzieningen zijn op 5 min fietsen in Hoogerheide. Bergen op Zoom is dichtbij (9km) en hier is bijna alles te vinden. Hoogerheide ligt direct aan de snelweg A4. De bereikbaarheid van de grote steden (Rotterdam en Antwerpen) is uitstekend. Bouwjaar van het woonhuis is omstreeks 1968.

De woning heeft een traditionele bouwconstructie, betonnen vloeren, stenen buitengevels, zadeldak met pannen gedekt. Daarnaast is het huis voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De inhoud van het woonhuis bedraagt circa 310 m³.

Indeling: Hal/entree:

De hal/entree aan de voorzijde van het woonhuis biedt toegang tot de woonkamer en trapopgang naar de eerste verdieping. In de hal/entree bevindt zich de meterkast met de groepenkast en de toiletruimte. De hal/entree is voorzien van een tegelvloer, behang wandafwerking en gestuct plafond. De toiletruimte is voorzien van een tegelvloer, gedeeltelijk betegelde wanden, gestuct plafond en voorzien van een staand toilet.

Woonkamer/keuken: De lichte woonkamer heeft een laminaat vloer, granol wandafwerking, gestuct plafond, dubbelglas met rolluiken. De keuken heeft een tegelvloer, gedeeltelijk betegelde wanden en een gestuct plafond.

De keukeninrichting is eenvoudig, voorzien van een spoelbak met kraan, 4 pits gaskookplaat met afzuigkap. Via een loopdeur komt u inde achtertuin.
Eerste verdieping: Middels houten trap is vanuit de hal/entree de overloop bereikbaar. Deze is voorzien van een laminaatvloer, granol wandafwerking en een gespoten plafond. De overloop biedt toegang tot de douchekamer en de 3 slaapkamers.

1e slaapkamer aan de voorzijde heeft laminaatvloer, behang in de wandafwerking en gespoten plafonds.
2e slaapkamer aan de achterzijde heeft laminaatvloer, behang in de wandafwerking en gespoten plafonds.
3e slaapkamer aan de achterzijde heeft laminaatvloer, behang in de wandafwerking en gespoten plafonds.

Douchekamer: De badkamer heeft een tegelvloer, geheel betegelde wanden, gespoten plafond en is ingericht met wastafel en douche. Deze ruimte is wel aan renovatie toe.

Zolderverdieping: Door middel van een vlizotrap is de zolderverdieping bereikbaar. De cv-installatie uit 2019 is hier geplaatst. De zolderkamer heeft een houten vloer. Er is plaats voor opslag van boeken, verhuisdozen, kleding en andere zaken die je niet dagelijks nodig hebt.

De tuin: De tuin is bereikbaar middels een loopdeur in de keuken. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd.
Berging en achteruitgang zijn bereikbaar via de brandgang

Bijzonderheden:
Het woonhuis is goed onderhouden.
• Ligging aan autoluwe straat.
• Het woonhuis heeft een ruime achtertuin.
• Oplevering in onderling overleg.
• De projectnotaris is Notaris Vermunt te Hoogerheide.
• De woning wordt alleen verkocht aan een natuurlijk persoon.
• Woning wordt verkocht met zelfbewoningsclausule.
• Om een goede indruk te krijgen van deze tussenwoning is een bezichtiging aan te bevelen

Hoewel deze informatie (met bijbehorende tekeningen) met uiterste zorg is samengesteld, kan zij onjuistheden bevatten. Aan deze onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


WsWoensdrecht