Putseweg 65, Hoogerheide


 
Verkocht

Type:
Eengezinswoning

Perceelgrootte:
201 m2

Bouwjaar:
1960

Energieprestatie:
D

Oppervlaktes:
Woonkamer circa 23 m²

Slaapkamer 1 ca. 11.5 m2
Slaapkamer 2 ca. 10.5m2
Slaapkamer 3 ca. 7,4m2

Oppervlakte woonkamer:
Circa 23 m2

Type verwarming:
CV

Inhoud woning:
275 m3

Beschikbaar per:
01-02-2017Bijzonderheden

VERKOCHT: Putseweg 65 te Hoogerheide

Karakteristieke, te moderniseren tussenwoning in een geliefde rustige straat nabij het centrum van Hoogerheide. Deze woning heeft onder andere 3 slaapkamers, een karakteristieke woonkamer en een lichte keuken.

Hoogerheide maakt deel uit van de gemeente Woensdrecht en is het grootste dorp in de gemeente. In Hoogerheide zijn de meeste winkelvoorzieningen aanwezig en deze worden nog steeds uitgebreid. Bergen op Zoom is vlakbij (9 km) en hier is bijna alles te vinden. Hoogerheide ligt direct aan de snelweg A4. De bereikbaarheid van de grote steden (Rotterdam en Antwerpen) is uitstekend. Op 24 november 2014 is het laatste ontbrekende stuk in de al genoemde A4, tussen Dinteloord en Bergen op Zoom, in gebruik genomen.

Bouwjaar 1960, inhoud 275 m3, woonoppervlakte ca. 95 m2, perceel oppervlakte 201 m2. De woning is voorzien van houten kozijnen, met dubbelglas. Tevens is de woning geheel voorzien van rolluiken. De mogelijkheid bestaat om een open haard te realiseren. De onderhoudsstaat is zowel binnen als buiten goed, echter dient de woning wel gemoderniseerd te worden.

Begane grond:

Via de royale voortuin is de entree te bereiken. De entree/hal geeft toegang tot de meterkast, de toiletruimte, de keuken en de woonkamer. De zeer karakteristieke woonkamer is voorzien van houten kozijnen met dubbelglas. De ruime keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok. Vanuit de keuken is de beschutte achtertuin te bereiken. De tuin is voorzien van een stenen berging met opstelling CV-ketel en een achteruitgang.

Indeling

De hal/ entree aan de voorzijde van het woonhuis biedt toegang tot de woonkamer, keuken, toilet, meterkast en trap naar de eerste verdieping.
De hal/ entree is voorzien van behangwandafwerking en gipsplaten plafond.

De lichte woonkamer (circa 23 m²) heeft een betonnen vloer, behang wandafwerking, gipsplaten plafond. Kozijnen met dubbelglas en rolluiken.
De keuken is ingericht met een eenvoudig keukenblok, met spoelbak met kraan. De keuken geeft toegang naar de tuin.

1e verdieping:

Via een trapopgang is vanuit de hal de overloop van de 1e verdieping te bereiken. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers, en de eenvoudige badkamer. Slaapkamer 1 is ruim van opzet (ca. 11.5 m2), en is gelegen aan de voorzijde van de woning. Slaapkamer 2 (ca. 10.5m2) is gelegen aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer 3 is (ca. 7,4m2) groot. Deze slaapkamer is ook gelegen aan de achterzijde van de woning. De deels betegelde badkamer is voorzien van een douche.

De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd.


WsWoensdrecht