Route
Wilt u iets persoonlijk bespreken maar is het voor u niet mogelijk om naar ons toe te komen? In sommige gevallen kunnen wij ook bij ú langs komen.
Belt u hiervoor even naar kantoor, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Veel zaken kunt u hier op de website regelen, of telefonisch. Maar soms is het nodig, of gewoon handiger, om even langs te komen. Dat kan uiteraard, ons kantoor is maandag tot en met donderdag geopend van 08:00 uur tot 16:30 uur en op vrijdag van 08:00 uur tot 12:00 uur.

Bereikbaarheid

Het best zijn wij via de Onderstal bereikbaar. U kunt vanaf de Scheldeweg de Onderstal inrijden en daarlangs naar de Jan van der Heijdenstraat. Voor fietsers/voetgangers zijn wij het beste bereikbaar langs het Ouwe Raedthuysplein (langs gebouw De Pompier, achter de HEMA).

Klik hier voor een routebeschrijving vanaf uw adres.

Eigen vervoer route

Route vanuit richting Antwerpen of Bergen op Zoom:

Via A4/A58, afrit 30 (Hoogerheide, Woensdrecht, Ossendrecht, Putte). Onderaan de afrit bij de rontonde rechtsaf. Vanuit Bergen op Zoom ga je dan onder de snelweg door, volgende rotonde rechtdoor.

De weg vervolgen, bij de rotonde rechtdoor de Scheldeweg op. Eerstvolgende rotonde opnieuw rechtdoor de Scheldeweg volgen en onderaan de heuvel linksaf de Onderstal in. De eerste straat links is de Jan van der Heijdenstraat. Ons kantoor is in de bocht links.

Route vanuit richting Putte/Huijbergen:

Volg respectievelijk de Putseweg of de Huijbergseweg richting Hoogerheide, tot aan de rotonde naast de kerk (Raadhuisstraat).

Hier rechtsaf, tegenover de Jumbo naar links (Onderstal) en daarna weer rechtsaf de Jan van der Heijdenstraat in. Ons kantoor is in de bocht links.


Op de kaart:Openbaar Vervoer en looproute

Vanaf NS-station Bergen op Zoom kunt u met bus 104 (rijdt 1 x per uur, niet in het weekend) naar Hoogerheide.

Stapt u uit bij halte Raadhuisstraat (naast de kerk), vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen naar de Jan van der Heijdenstraat (via Onderstal, tegenover supermarkt Jumbo).

wandelroute_ov

canvas

WsWoensdrecht