Onderstal 2, Hoogerheide


Adres:
Onderstal 2, Hoogerheide, NederlandBijzonderheden

Aan de Onderstal in Hoogerheide, tegen de Raadhuisstraat aan, is een oude vrijstaande woning op nummer 2 gesloopt, waardoor een bouwperceel vrij kwam voor de realisatie van 8 appartementen.

De bouw is inmiddels begonnen en vordert vlot. De verwachting is dat deze woningen in de tweede helft van 2023 worden opgeleverd.

 

 

 


Woningstichting Woensdrecht en WsWoensdrecht Vastgoed B.V. ontwikkelen regelmatig nieuwe projecten. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rond een bepaald project? Dan kunt u dit met onderstaand formulier aan ons doorgeven. Staat het project van uw keuze niet in het lijstje? Dan is het (nog) niet mogelijk om u als belangstellende in te schrijven. Projecten waarvan de inschrijving al gesloten is, worden ook niet meer in het lijstje getoond. Voor die projecten kunt u contact opnemen met de verhuurafdeling voor meer informatie.


Indien van toepassing
Invoer: 10 cijfers, geen spatie of streepje
Invoer: 10 cijfers, geen spatie of streepje
* verplicht veld
De gegevens die u hierboven invult, worden via een beveiligde verbinding aan ons verstuurd.
Wij bewaren deze gegevens zorgvuldig en gebruiken ze alleen om u te informeren over het project waarvoor u zich heeft aangemeld.
Nadat de inschrijving voor dit project is gestart en men zich niet meer als "belangstellende" kan aanmelden, worden alle gegevens door ons verwijderd.

Bovenstaande gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en niet doorverkocht aan derden of gebruikt voor andere doeleinden dan u te informeren over de projecten van Woningstichting Woensdrecht en/of WsWoensdrecht Vastgoed B.V.
Door op "versturen" te klikken, gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens opslaan voor bovengenoemd gebruik en geeft u ons toestemming u actief te informeren.WsWoensdrecht