Noordrand Ossendrecht


Adres:
De Heiloop, Doktersstraat 5, 4641 HS Ossendrecht, NederlandBijzonderheden

Voor de nieuwbouw van 24 woningen aan de noordrand van het dorp Ossendrecht, nabij de voetbalvereniging ODIO, is de bouwvergunning afgegeven en heeft de aanbesteding plaats gevonden. Na maanden van vertraging lijkt er nu echt schot in de zaak te komen en is de bedoeling vanaf april/mei 2021 daadwerkelijk te gaan bouwen.

De bouwmethode waarvoor gekozen is, houdt in dat een groot deel van de voorbereidingen voor de bouw elders zullen gebeuren, waarna het daadwerkelijke samenvoegen en opbouwen van prefab-delen op locatie gebeurt. Het zal dus even duren voor er activiteiten, anders dan voorbereidingen voor bv. fundering/leidingwerk etc., op de bouwplaats zichtbaar zijn. Zodra we daar beginnen, zal het wel heel snel gaan.

De verwachting is dat in november 2021 de woningen zullen worden opgeleverd. Binnenkort zullen we dan ook al starten met de verhuur van de woningen. De belangstellenden die zich hiervoor via de website hebben aangemeld, krijgen bericht voordat de woningen in de krant komen, zodat ze zeker op tijd kunnen reageren.

Woningstichting Woensdrecht zal zich richten op toekomst-/levensloopbestendige woningen. Dit zijn woningen met keuken, woon-/slaap- en badkamer op de begane grond en boven nog minimaal een slaapkamer.

De afbeeldingen in bijlage geven een indruk van hoe de plattegrond van de woningen zou kunnen zijn. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend, de uiteindelijke uitwerking kan afwijken van deze impressietekeningen.

Voor meer informatie over bouwkavels kunt u terecht op de website van de gemeente Woensdrecht.

Omdat de verhuur van de woningen is gestart, is inschrijven als belangstellende niet meer mogelijk.


WsWoensdrecht