Noordrand Ossendrecht


Adres:
Van Tilburg Pad, Ossendrecht, NederlandBijzonderheden

Voor de nieuwbouw van 24 woningen aan de noordrand van het dorp Ossendrecht, nabij de voetbalvereniging ODIO, is de bouwvergunning afgegeven en heeft de aanbesteding plaats gevonden. Na maanden van vertraging lijkt er nu echt schot in de zaak te komen en is de bedoeling vanaf april/mei 2021 daadwerkelijk te gaan bouwen.

De bouwmethode waarvoor gekozen is, houdt in dat een groot deel van de voorbereidingen voor de bouw elders zullen gebeuren, waarna het daadwerkelijke samenvoegen en opbouwen van prefab-delen op locatie gebeurt. Het zal dus even duren voor er activiteiten, anders dan voorbereidingen voor bv. fundering/leidingwerk etc., op de bouwplaats zichtbaar zijn. Zodra we daar beginnen, zal het wel heel snel gaan.

Zodra er redelijk met zekerheid te zeggen is wanneer de bouw klaar zal zijn, zullen wij nieuwe bewoners gaan werven. Dit zal naar verwachting halverwege 2021 zijn.

Woningstichting Woensdrecht zal zich richten op toekomst-/levensloopbestendige woningen. Dit zijn woningen met keuken, woon-/slaap- en badkamer op de begane grond en boven nog minimaal een slaapkamer.

De afbeeldingen in bijlage geven een indruk van hoe de plattegrond van de woningen zou kunnen zijn. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend, de uiteindelijke uitwerking kan afwijken van deze impressietekeningen.

Voor meer informatie over bouwkavels kunt u terecht op de website van de gemeente Woensdrecht.

Door het “formulier Belangstellenden” in te vullen en te versturen, meldt u zich aan als belangstellende voor een huurwoning. Via de knop ‘Brochure” kunt u enkele afbeeldingen en plattegronden van de woningen inzien (onder voorbehoud van wijzigingen).

Dit is nog geen inschrijving, er wordt geen woning toegewezen en u zit ook nog nergens aan vast. Wij gebruiken de opgegeven informatie vertrouwelijk en alleen om te bepalen welke typen huurwoningen het meest gewenst zijn op de nieuwe locatie.

Tevens zult u, via de opgegeven contactgegevens, door ons worden benaderd wanneer er gereageerd kan worden op de nieuwbouwwoningen.

 


Woningstichting Woensdrecht en WsWoensdrecht Vastgoed B.V. ontwikkelen regelmatig nieuwe projecten. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rond een bepaald project? Dan kunt u dit met onderstaand formulier aan ons doorgeven. Staat het project van uw keuze niet in het lijstje? Dan is het (nog) niet mogelijk om u als belangstellende in te schrijven. Projecten waarvan de inschrijving al gesloten is, worden ook niet meer in het lijstje getoond. Voor die projecten kunt u contact opnemen met de verhuurafdeling voor meer informatie.


Uw gegevens

Huidig adres

Invoer: 10 cijfers, geen spatie of streepje
Invoer: 10 cijfers, geen spatie of streepje

Gegevens over doelgroep/huishouden

Let op: gezamenlijk bruto gezinsinkomen per jaar
Velden met een * moeten worden ingevuld
De gegevens die u hierboven invult, worden via een beveiligde verbinding aan ons verstuurd.
Wij bewaren deze gegevens zorgvuldig en gebruiken ze alleen om u te informeren over het project waarvoor u zich heeft aangemeld.
Nadat de inschrijving voor dit project is gestart en men zich niet meer als "belangstellende" kan aanmelden, worden alle gegevens door ons verwijderd.

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met bovenstaande verwerking en opslag van uw gegevens.


Bovenstaande gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en niet doorverkocht aan derden of gebruikt voor andere doeleinden dan u te informeren over de projecten van Woningstichting Woensdrecht en/of WsWoensdrecht Vastgoed B.V.
Door op "versturen" te klikken, gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens opslaan voor bovengenoemd gebruik en geeft u ons toestemming u actief te informeren.WsWoensdrecht