Noordrand Ossendrecht


Adres:
Trambaan 8a

Plaats:
Ossendrecht, NederlandBijzonderheden

Op dit moment worden de plannen uitgewerkt voor een nieuwe woonwijk aan de noordrand van het dorp Ossendrecht, nabij de voetbalvereniging ODIO. Naast een aantal vrije bouwkavels zullen er ook huurwoningen (sociale huur en middensegment) worden gebouwd.

De exacte aantallen zijn nog niet bekend, wel zal Woningstichting Woensdrecht zich richten op toekomst-/levensloopbestendige woningen. Dit zijn woningen met keuken, woon-/slaap- en badkamer op de begane grond en boven nog minimaal een slaapkamer.

De afbeeldingen in bijlage geven een indruk van hoe de plattegrond van de woningen zou kunnen zijn. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend, de uiteindelijke uitwerking kan afwijken van de eerste schetsen.

Voor meer informatie over het project kunt u ook terecht op de website van de gemeente Woensdrecht.

Door het “formulier Belangstellenden” in te vullen en te versturen, meldt u zich aan als belangstellende voor een huurwoning.

Dit is nog geen inschrijving, er wordt geen woning toegewezen en u zit ook nog nergens aan vast. Wij gebruiken de opgegeven informatie vertrouwelijk en alleen om te bepalen welke typen huurwoningen het meest gewenst zijn op de nieuwe locatie.

Tevens zult u, via de opgegeven contactgegevens, door ons worden benaderd wanneer inschrijving voor de nieuwe woningen mogelijk is.

 


Woningstichting Woensdrecht en WsWoensdrecht Vastgoed B.V. ontwikkelen regelmatig nieuwe projecten. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rond een bepaald project? Dan kunt u dit met onderstaand formulier aan ons doorgeven. Staat het project van uw keuze niet in het lijstje? Dan is het (nog) niet mogelijk om u als belangstellende in te schrijven. Projecten waarvan de inschrijving al gesloten is, worden ook niet meer in het lijstje getoond. Voor die projecten kunt u contact opnemen met de verhuurafdeling voor meer informatie.


Uw gegevens

Huidig adres

Invoer: 10 cijfers, geen spatie of streepje
Invoer: 10 cijfers, geen spatie of streepje

Gegevens over doelgroep/huishouden

Let op: gezamenlijk bruto gezinsinkomen per jaar
Velden met een * moeten worden ingevuld

Bovenstaande gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en niet doorverkocht aan derden of gebruikt voor andere doeleinden dan u te informeren over de projecten van Woningstichting Woensdrecht en/of WsWoensdrecht Vastgoed B.V.
Door op "versturen" te klikken, gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens opslaan voor bovengenoemd gebruik en geeft u ons toestemming u actief te informeren.WsWoensdrecht