Noordrand Ossendrecht


Adres:
De Heiloop, Doktersstraat 5, 4641 HS Ossendrecht, NederlandBijzonderheden

Aan de Zonneweide en Boomgaard in Ossendrecht bouwt BerghBouw voor ons 24 nieuwe levensloopbestendige woningen. De bouw is in volle gang en de vaart zit er lekker in!

De eerste woningen zijn bijna klaar. Binnen smeert de stucadoor de wanden vlak en de tegelzetter is bezig met de badkamer, keuken en toilet, terwijl aan de buitenkant de steenstrips op de isolatie worden geplakt.

Op 9 september hebben wij een kijkmoment gehad voor toekomstige bewoners van de woningen aan de zijde van de Dorpsstraat. De mensen waren erg enthousiast en blij-verrast. Veel van hen komen regelmatig tijdens een wandeling of een fietstochtje kijken naar de voortgang, maar dan mogen ze helaas alleen van buiten het bouwhek toekijken.

De eerste nieuwe bewoners hebben bericht gekregen dat ze medio november de sleutel krijgen. Tot die tijd wordt er hard gewerkt aan de laatste puntjes binnen, het plaatsen van de bergingen en hekwerken en het aanbrengen van de nutsvoorzieningen.

Onderstaande afbeeldingen geven een indruk van hoe de plattegrond van de woningen zou kunnen zijn. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend, de uiteindelijke uitwerking kan afwijken van deze impressietekeningen.

Voor meer informatie over bouwkavels kunt u terecht op de website van de gemeente Woensdrecht.

Omdat alle woning zijn verhuurd, is inschrijven als belangstellende niet meer mogelijk.

Voortgang bouw:

14 juni 2021:

16 juni 2021:
 

24 juni 2021:
  

14 juli 2021:

 

14 oktober 2021:


WsWoensdrecht