Nieuwbouw Molenstraat en J. Adriaansenstraat


Adres:
Molenstraat - Jef Adriaansenstraat

Plaats:
HoogerheideBijzonderheden

Locatie

Op de locatie Molenstraat / Jef Adriaansenstraat waar 14 eengezinswoningen staan, wordt een nieuwbouwproject ontwikkeld met 11 levensloopbestendige woningen. 8 woningen in de Molenstraat en 3 woningen in de Jef Adriaansenstraat.

Levensloopbestendig

Dit type woning heeft alle voorzieningen (keuken, woon-, slaap- en badkamer) op de begane grond. Daarnaast is er ook ruimte boven voor een extra slaapkamer/hobbyruimte. De woningen zijn geschikt voor verschillende doelgroepen, van senioren en mensen die bijvoorbeeld vanwege een beperking gelijkvloers moeten wonen, tot (in de toekomst) kleine gezinnen.

Informatie/plattegronden

De oppervlaktes van de woningen:
Woonkamer / keuken 30,7 m2;
Slaapkamer 1 (BG) 13,4 m2;
Slaapkamer 2 (1e verd) 13,2 – 17,6 m2;
Hobbykamer 8m2;
Bergruimte;
Voortuin, achtertuin met terras;
Buitenberging ruim 6 m2

De plattegrond is bijgevoegd in de brochure.

Planning: start bouw najaar 2017, gereed zomer 2018.
Status nu: bouwvergunning aangevraagd, aannemer is nog niet bekend.


Woningstichting Woensdrecht en WsWoensdrecht Vastgoed B.V. ontwikkelen regelmatig nieuwe projecten. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rond een bepaald project? Dan kunt u dit met onderstaand formulier aan ons doorgeven. Staat het project van uw keuze niet in het lijstje? Dan is het (nog) niet mogelijk om u als belangstellende in te schrijven. Projecten waarvan de inschrijving al gesloten is, worden ook niet meer in het lijstje getoond. Voor die projecten kunt u contact opnemen met de verhuurafdeling voor meer informatie.


Indien van toepassing
Invoer: 10 cijfers, geen spatie of streepje
Invoer: 10 cijfers, geen spatie of streepje
* verplicht veld

Bovenstaande gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en niet doorverkocht aan derden of gebruikt voor andere doeleinden dan u te informeren over de projecten van Woningstichting Woensdrecht en/of WsWoensdrecht Vastgoed B.V.
Door op "versturen" te klikken, gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens opslaan voor bovengenoemd gebruik en geeft u ons toestemming u actief te informeren.WsWoensdrecht