Molenakkers Woensdrecht


Adres:
Molenakkers 10, 4634 VE Woensdrecht, NederlandBijzonderheden

Aan het, recent volledig vernieuwde, dorpsplein in de kern Woensdrecht hebben wij al ruim 15 jaar geleden een prominent aanwezig gebouw gerealiseerd.
’t Blickvelt is sinds de oplevering letterlijk en figuurlijk het “middelpunt” van het dorp.

Aan de overkant van het plein bevonden zich vier 2-onder-1-kapwoningen uit de jaren ’50 van de vorige eeuw. De woningen waren gedateerd en zijn inmiddels gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw.

De centrale ligging in het dorp maakt deze locatie ideaal voor een mooi nieuwbouwproject waar we de woonwensen voor de komende 50 jaar mee kunnen invullen.
Een oproep voor ideeën heeft verschillende mogelijkheden opgeleverd en er is een keuze gemaakt uit de diverse opties. Dit is uitgewerkt tot een mooi plan dat op dit moment wordt gebouwd. Op 8 september 2022 is de bouw gestart, half maart 2023 zijn de woningen te huur aangeboden met een verwachte ingangsdatum van de huur in juni 2023. Inschrijven als belangstellende is om die reden niet meer mogelijk.

Om alvast een idee te geven van de mogelijkheden vindt u op deze pagina wat extra informatie, plattegronden en impressies.

Aan de gepubliceerde informatie of afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend, het is altijd mogelijk dat er in de uiteindelijke uitvoering bepaalde zaken anders worden gedaan dan op de impressies die u hier ziet.


WsWoensdrecht