Molenakkers Woensdrecht


Adres:
Molenakkers 10, 4634 VE Woensdrecht, NederlandBijzonderheden

Aan het, recent volledig vernieuwde, dorpsplein in de kern Woensdrecht hebben wij al ruim 15 jaar geleden een prominent aanwezig gebouw gerealiseerd.
’t Blickvelt is sinds de oplevering letterlijk en figuurlijk het “middelpunt” van het dorp.

Aan de overkant van het plein bevonden zich vier 2-onder-1-kapwoningen uit de jaren ’50 van de vorige eeuw. De woningen waren gedateerd en zijn inmiddels gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw.

De centrale ligging in het dorp maakt deze locatie ideaal voor een mooi nieuwbouwproject waar we de woonwensen voor de komende 50 jaar mee kunnen invullen.
Een oproep voor ideeën heeft verschillende mogelijkheden opgeleverd en er is een keuze gemaakt uit de diverse opties. Dit is uitgewerkt tot een mooi plan dat op dit moment wordt gebouwd. Op 8 september 2022 is op de bouwlocatie begonnen met het graafwerk, de verwachting is dat in de eerste helft van 2023 de verhuur zal starten.

Als u zich aanmeldt als belangstellende, wordt u direct op de hoogte gehouden wanneer er relevante informatie over dit project is.

Om alvast een idee te geven van de mogelijkheden vindt u op deze pagina wat extra informatie, plattegronden en impressies.

Aan de gepubliceerde informatie of afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend, het is altijd mogelijk dat er in de uiteindelijke uitvoering bepaalde zaken anders worden gedaan dan op de impressies die u hier ziet.


Woningstichting Woensdrecht en WsWoensdrecht Vastgoed B.V. ontwikkelen regelmatig nieuwe projecten. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rond een bepaald project? Dan kunt u dit met onderstaand formulier aan ons doorgeven. Staat het project van uw keuze niet in het lijstje? Dan is het (nog) niet mogelijk om u als belangstellende in te schrijven. Projecten waarvan de inschrijving al gesloten is, worden ook niet meer in het lijstje getoond. Voor die projecten kunt u contact opnemen met de verhuurafdeling voor meer informatie.


Indien van toepassing
Invoer: 10 cijfers, geen spatie of streepje
Invoer: 10 cijfers, geen spatie of streepje
* verplicht veld
De gegevens die u hierboven invult, worden via een beveiligde verbinding aan ons verstuurd.
Wij bewaren deze gegevens zorgvuldig en gebruiken ze alleen om u te informeren over het project waarvoor u zich heeft aangemeld.
Nadat de inschrijving voor dit project is gestart en men zich niet meer als "belangstellende" kan aanmelden, worden alle gegevens door ons verwijderd.

Bovenstaande gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en niet doorverkocht aan derden of gebruikt voor andere doeleinden dan u te informeren over de projecten van Woningstichting Woensdrecht en/of WsWoensdrecht Vastgoed B.V.
Door op "versturen" te klikken, gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens opslaan voor bovengenoemd gebruik en geeft u ons toestemming u actief te informeren.WsWoensdrecht