Kantoor gesloten
Extra maatregelen tot ten minste 6 april 2020

Kantoor gesloten
Na overleg is besloten dat het kantoor van Woningstichting Woensdrecht vanaf nu gesloten wordt. Wij blijven telefonisch en per e-mail/website bereikbaar.

Reparaties minimaal
alleen spoedreparaties worden uitgevoerd, in overleg met huurders. Gezien de termijn van de maatregelen kan het zijn dat reparaties die op zich niet direct binnen een dag opgelost moeten worden, toch geen weken kunnen wachten. Ook hierbij gaan we in overleg met de huurders voor een oplossing.

Huurverhoging uitgesteld
Omdat we onze medewerkers de ruimte willen geven in de thuissituatie het nodige te regelen, krijgen we te maken met beperkte bezetting op kantoor. De administratieve zaken die we met name in maart en april moeten verwerken om de huurverhoging per eind april tijdig te kunnen versturen, nemen veel tijd in beslag.

Om alles met de nodige zorgvuldigheid uit te voeren, is besloten dat huurverhoging dit jaar niet per 1 juli door te laten gaan, maar op een later tijdstip. Welke datum dat wordt, hangt nog van zoveel onzekerheden af, dat we geen datum kunnen zeggen. Zodra hier meer over bekend is, informeren wij onze huurders hierover. We gaan er vooralsnog van uit dat dit zeker 2 maanden later wordt.

Thuiswerken
Medewerkers van Woningstichting Woensdrecht die thuis kunnen werken, zullen dat vaker dan gebruikelijk doen. Ook voor medewerkers die normaal gesproken hun werkzaamheden alleen op kantoor uitvoeren, wordt gekeken naar andere mogelijkheden.

Dit betekent dat wanneer u belt voor een medewerker, het vaker dan anders kan voorkomen dat die persoon niet aanwezig is. Wij houden onderling veelvuldig contact per mail en telefoon, zodat u toch zo snel mogelijk antwoord kunt krijgen op vragen.

Bereikbaarheid
Wij zullen op de normale openingstijden bereikbaar blijven op 0164-613313 of per e-mail info@wswoensdrecht.nl.

Wanneer er door omstandigheden telefoonverkeer doorgeschakeld moet worden naar medewerkers die ergens anders werken, kan het zijn dat u niet “in de wacht” kunt staan, maar dat u een in-gesprek-toon hoort. Probeert u het dan op een later tijdstip alstublieft opnieuw.

 

Kijk voor al onze nieuwsberichten over dit onderwerp op https://www.wswoensdrecht.nl/corona/


WsWoensdrecht