Gewijzigde bereikbaarheid
Vanwege de verbouwing en de coronamaatregelen is ons kantoor al enige tijd alleen op afspraak geopend. Dat  wijzigt met ingang van 16 december. Ons kantoor is dan tot en met 19 januari 2021 gesloten. Hoe het vanaf die datum zal zijn, hangt af van de overheidsmaatregelen die op dat moment zullen gelden.

Telefonisch (0164-613313) en per e-mail (info@wswoensdrecht.nl) zijn wij gewoon bereikbaar tijdens onze openingstijden: maandag t/m donderdag van 8:00 tot 16:30 uur en vrijdag van 8:00 tot 12:00 uur.

Op een aantal dagen werken ook de medewerkers die de telefoon beantwoorden vanaf thuis. Dit betekent dat wij mogelijk iets minder goed bereikbaar zijn dan u van ons gewend bent. U kunt een voicemailbericht achterlaten om teruggebeld te worden, mocht u ons niet direct te spreken krijgen.

Voor spoedeisende reparaties zijn wij ook buiten openingstijd altijd bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer: 0164-613313.

U wordt dan doorgeschakeld naar een callcenter dat namens ons uw oproep beantwoord en waar nodig de juiste actie onderneemt.


WsWoensdrecht