Eerste steen gelegd Past. van Roesselstraat
Donderdag 30 maart was het tijd voor een officieel moment in de nieuwbouw van de Pastoor van Roesselstraat. Op de plek waar enige tijd geleden zestien 2-onder-1-kapwoningen van nét na de Tweede Wereldoorlog zijn gesloopt, wordt druk gebouwd aan 20 nieuwe woningen voor diverse doelgroepen.

Vandaag werd door wethouder Schuurbiers van de gemeente Woensdrecht officieel de eerste steen gelegd. Onder de genodigden waren onder andere enkele huurders die voorheen in deze straat hebben gewoond en die via een voorrangsregeling straks de kans krijgen terug te keren naar dezelfde straat.

Ook enkele huurders uit een naastgelegen straat, waar volgend jaar de woningen gesloopt zullen gaan worden, waren uitgenodigd voor dit moment. Ook zij kunnen op basis van een voorrangsverklaring straks in aanmerking komen voor een van deze nieuwbouwwoningen.

Voor de overige belangstellenden zal over enkele weken de verhuur starten, dit wordt aangekondigd via onze website en De Woensdrechtse Bode. Oplevering van de woningen staat gepland voor november 2023.

Deze woningen worden dus niet via ZuidWestWonen aangeboden, hier gaan wij binnenkort wel bij aansluiten maar dat duurt nog enkele maanden.

 


WsWoensdrecht