Melding overlast
Melding overlast

Overlast? Praat erover!

Heeft u te maken met overlast van uw buren, in welke vorm dan ook? Ga dan eerst eens met uw buren daarover praten. Er is namelijk een grote kans dat uw buren zich er niet van bewust zijn dat hun gedrag door u als overlast wordt ervaren. Door erover te praten kan er onderling begrip worden opgebracht voor de situatie en in de meeste gevallen is het daarmee ook opgelost.

Als praten niet helpt?

Als het erop lijkt dat praten niet helpt dan kan een beroep worden gedaan op Buurtbemiddeling Woensdrecht. U kunt bij hen terecht met uw verhaal en zij zullen samen met u kijken wat de beste manier is om tot een oplossing te komen. Door onderstaand formulier in te vullen kunt u de overlast melden en zal er contact met u worden opgenomen om de situatie verder te bespreken.

Direct melden bij Buurtbemiddeling Woensdrecht kan ook: op de website van de gemeente vindt u informatie over Buurtbemiddeling.

Uw eigen gegevens

* verplicht veld

Invoer: 10 cijfers, zonder spaties of streepje

Gegevens veroorzaker(s) overlast:

Als u nog vragen heeft of de situatie liever persoonlijk komt toelichten, dan kunt u contact opnemen met ons via 0164-613313.

In de gemeente Woensdrecht hebben corporaties, gemeente en politie afgesproken dat altijd eerst Buurtbemiddeling wordt geprobeerd. 

Heeft u Buurtbemiddeling nog niet ingeschakeld? Neem dan contact op met de coördinator buurtbemiddeling in Woensdrecht via telefoonnummer 06 - 36 12 49 33 of mail met buurtbemiddelingwoensdrecht@wijzijntraversegroep.nl.

* verplicht veld
De gegevens die u hierboven invult, worden via een beveiligde verbinding aan ons verstuurd.
Wij bewaren deze gegevens zorgvuldig en gebruiken ze om uw melding te behandelen. Wij delen uw gegevens alleen met andere instanties (zoals politie, gemeente of buurtbemiddeling) wanneer dit noodzakelijk is. Degene over wie u de melding doet, krijgt van ons nooit uw gegevens door.

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met bovenstaande verwerking en opslag van uw gegevens.

Bezig met versturen

WsWoensdrecht