Melding overlast
Melding overlast

Overlast? Praat erover!

Heeft u te maken met overlast van uw buren, in welke vorm dan ook? Ga dan eerst eens met uw buren daarover praten. Er is namelijk een grote kans dat uw buren zich er niet van bewust zijn dat hun gedrag door u als overlast wordt ervaren. Door erover te praten kan er onderling begrip worden opgebracht voor de situatie en in de meeste gevallen is het daarmee ook opgelost.

Als praten niet helpt?

Als het erop lijkt dat praten niet helpt dan kan een beroep worden gedaan op Woningstichting Woensdrecht. U kunt bij ons terecht met uw verhaal en wij zullen daarna altijd de andere partij benaderen om ook die kant van het verhaal te horen. Door onderstaand formulier in te vullen kunt u de overlast bij ons melden en zal er contact met u worden opgenomen om de situatie verder te bespreken.

Uw eigen gegevens

* verplicht veld

Invoer: 10 cijfers, zonder spaties of streepje
Gegevens veroorzaker(s) overlast:

Na ontvangst van dit formulier zal een van onze medewerk(st)ers contact met u opnemen om de situatie te bespreken. Ook zal geprobeerd worden met de andere partij in gesprek te gaan om het verhaal ook van die kant te horen.

U wordt op de hoogte gehouden van het verdere verloop. Dit kan mondeling (bv. telefonisch) of schriftelijk gebeuren (bv. via mail of brief).

Als u nog vragen heeft of de situatie liever persoonlijk komt toelichten, dan kunt u contact opnemen met ons via 0164-613313.

* verplicht veld
De gegevens die u hierboven invult, worden via een beveiligde verbinding aan ons verstuurd.
Wij bewaren deze gegevens zorgvuldig en gebruiken ze om uw melding te behandelen. Wij delen uw gegevens alleen met andere instanties (zoals politie, gemeente) wanneer dit noodzakelijk is. Degene over wie u de melding doet, krijgt van ons nooit uw gegevens door.

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met bovenstaande verwerking en opslag van uw gegevens.

Bezig met versturen

WsWoensdrecht