Wat kunt u als huurder met deze website?
Informatie

Op onze website kunt u als huurder veel informatie vinden over huren en wat u mag en kunt in uw huis. Per onderwerp is er een aparte pagina, er staan folders en formulieren op de site en uiteraard kunt u ook gemakkelijk contact met ons opnemen.

De informatie is gemakkelijk terug te vinden via de zoekfunctie: u typt enkele zoekwoorden en de beste resultaten worden bovenaan getoond. Hoe specifieker u uw vraag omschrijft, hoe beter het zoekresultaat. Kunt u toch de gewenste informatie niet vinden? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Veel gezocht

De meest gezochte onderwerpen op deze site zijn het indienen van een reparatieverzoek en informatie over diverse huur(ders)zaken. Die functies zijn dan ook op de startpagina direct beschikbaar via “Direct regelen”.

Ook is er een aantal vragen die we regelmatig krijgen. Die informatie is natuurlijk op de website terug te vinden, maar om het extra gemakkelijk te maken kunt u deze vragen (plus de antwoorden) ook vinden via de pagina Meest gestelde vragen.

Natuurlijk kunt u ook via de website een mail sturen, of onze contactgegevens en openingstijden terugvinden. Ook kunt u gebruikmaken van het terugbelverzoek: u vult uw gegevens in en wij bellen uiterlijk de eerstvolgende werkdag terug.

Informatie delen

Alle informatie op de website is met een klik te delen via diverse social media. Uiteraard kunt u ons ook volgen, via de buttons bovenaan de startpagina komt u direct bij onze Facebook-, Twitter/X- of LinkedIn-pagina.

Via het menu links kunt u meer informatie over verschillende onderwerpen opzoeken, of u kunt via de button hieronder terug naar de startpagina.

» Terug naar startpagina

WsWoensdrecht