Disclaimer en privacy
Hoewel wij aan de inhoud op deze website veel zorg en aandacht besteden, kan het zijn dat u links tegenkomt die niet (goed) werken, of informatie die niet helemaal volledig, actueel of correct is.

Wij stellen het op prijs als u ons hiervan op de hoogte brengt, zodat wij dit kunnen herstellen.

De informatie die via de website aan ons wordt verzonden, bijvoorbeeld via de formulieren, wordt goed beveiligd. Uiteraard worden de gegevens door ons ook vertrouwelijk behandeld en wij verkopen nooit gegevens aan commerciële partijen. Uw gegevens kunnen wel bij ons worden geregistreerd of vastgelegd om u te kunnen informeren over onze producten of diensten, als u heeft aangegeven hierin geïnteresseerd te zijn.

no_cookiesVeel websites gebruiken “cookies” (kleine bestandjes die op de computer worden opgeslagen) om gegevens van bezoekers op te slaan. Deze website doet dat niet.

Als u bij ons op kantoor langskomt, kunt u uiteraard wel een koekje bij de koffie krijgen.

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Ook mag de op deze website vermelde informatie niet zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Woningstichting Woensdrecht en/of WsWoensdrecht Vastgoed b.v. worden gebruikt, gekopieerd of elders worden gebruikt of geplaatst.

© WsWoensdrecht

 


WsWoensdrecht